Members

 

Lid worden van Grimm is gemakkelijk, goedkoop en zorgt ervoor dat wij dit kunnen blijven doen.

Zoals de meesten onder jullie al weten, trachten wij zoveel mogelijk optredens en andere activiteiten gratis te doen voor iedereen! Maar muzikanten kosten nu eenmaal geld. Voor slechts €5 kan jij ons helpen meer optredens te regelen, en je krijgt er heel wat voor terug!

Leden krijgen naast toegang op bepaalde zaken op onze websites (work in progress) ook tal van kortingen! Zo kan je onder meer:

What do you get?

 

- Op elke Kinky Metal en elke GRIMM Night een drankkaart kopen in de Kinky Star aan €8,5, goed voor vijf consumpties. Hou die smartphone maar in je broekzak voor je begint te rekenen, dit wil simpelweg zeggen dat elk vijfde pintje gratis en voor niets op kan! Let wel, dit geld voor pintjes en frisdrank, maar zware bieren krijgen ook een korting, als twee vakjes per consumptie.

- Op onze GRIMM Nights in café Den Drummer, kunnen leden op vertoon van hun kaart tussen van 23 tot 1 uur pintjes te pakken krijgen €1,50!

- Het hele jaar door, elke avond, goedkoper Petrus drinken in café t'Genoegen.

- Sommige activiteiten zijn enkel voor leden, onder meer de zeer begeerde Metal Booze Night!

- Leden kunnen via ons ook bepaalde aankopen doen in groep, om zo goedkoper metal wijn en/of bier te kopen, alsmede ook het spel hilarische bordspel Ready To Rock, exlcusief bij ons verkrijgbaar!

- In samenwerking met sommige van onze partners, kan je op hun optredens aan een korting je inkomsticket voorzien. Dit wordt steeds ruimschoots op voorhand vermeld.

 

  

 

 

Sooo basically...

Nog niet overtuigd? Kom dan zeker eens langs op onze activiteiten. Spreek iemand van de organisatie aan en wij helpen je verder!