redactie_intern

De lijst van reeds geclaimde reviews:

- 08 februari 2015: King Hiss (door: D.P.)
- 19-24 maart 2015: 
Metal In Prah (door: Wrok)
- 19-21 juni 2015: Hellfest (door: Ilse & Bernd)
- 30-01 juli/augustus 2015: Wacken (door: Ilse & Bernd)

 

 

ARTIKELS VOOR REDACTIE

Domains & @grimmgent.be adressen zijn in de maak, tot dan, alles indienen naar yves.pairiot@gmail.com

PLACEMATS

Niews/Interview (400x200)
400x200

Review Releases/Events
400x400

NIEUWS/INTERVIEWS

Een nieuwsartikel of interview bestaat uit twee delen. De preview en het volledige artikel. De preview bestaat uit onze placemat met daarin het logo van het onderwerp waar het over gaat, alsmede een korte slagzin om de aandacht te wekken.

Dit deel komt automatisch op onze homepage, met een “continue reading” link onder de slagzin. De placemat is 400x200 pixels groot en vergeet vooral de doorzichtigheid niet op de overlap aan te duiden indien nodig.

Het tweede deel is simpelweg het hele artikel. Foto’s of andere bijlagen dienen bijgevoegd te worden met, indien nodig, de nodige aanduidingen (zoals de naam van de fotograaf in de foto etc...).

INDIENEN: Indienen van het artikel dient in een .doc of .docx bestand te zijn, met de slagzin en titel alsmede ook de hele tekst. Bands worden in het vet aangeduid maar niet in hoofdletters. Vergeet ook de placemat en nodige foto’s niet bij te voegen. (foto’s & placemat dienen als apparte bijlage ingediend te worden, niet verwerkt in het artikel) 

 

CD-REVIEWS

Een review van een release bestaat uit twee delen. De preview en het volledige artikel. De preview bestaat uit onze placemat met daarin de cover van de CD waar het over gaat, alsmede een korte slagzin om de aandacht te wekken.

Dit deel komt automatisch op onze homepage, met een “continue reading” link onder de slagzin. De placemat is 400x400 pixels groot en vergeet vooral de doorzichtigheid niet op de overlap aan te duiden indien nodig.

Het tweede deel van het artikel bestaat uit enkele basis info in de volgende stijl:

Release date: ## maand ###
Label: label

Tracklist:
01. naam track 1 (##:##)
02. naam track 2 (##:##)
03. naam track 3 (##:##)

(indien nodig) Bonus tracks:
04. naam bonus track (##:##)

De rest is simpelweg het hele artikel. Beschrijf jouw visie van de release met je eigen stijl.

INDIENEN: Indienen van het artikel dient in een .doc of .docx bestand te zijn, met de slagzin en titel alsmede ook de hele tekst. Vergeet ook de placemat bij te voegen. (placemat dient als apparte bijlage ingediend te worden, niet verwerkt in het artikel)

 

 EVENT REVIEWS

Een review van een event bestaat uit twee delen. De preview en het volledige artikel. De preview bestaat uit onze placemat met daarin het logo van het event waar het over gaat, alsmede een korte slagzin om de aandacht te wekken.

Dit deel komt automatisch op onze homepage, met een “continue reading” link onder de slagzin. De placemat is 400x400 pixels groot en vergeet vooral de doorzichtigheid niet op de overlap aan te duiden indien nodig.

Het tweede deel is simpelweg het hele artikel. Beschrijf jouw visie van het event met je eigen stijl.

INDIENEN: Indienen van het artikel dient in een .doc of .docx bestand te zijn, met de slagzin en titel alsmede ook de hele tekst. Bands worden in het vet aangeduid maar niet in hoofdletters. Vergeet ook de placemat en nodige foto’s niet bij te voegen. (foto’s & placemat dienen als apparte bijlage ingediend te worden, niet verwerkt in het artikel)