Fruit Of The Original Sin (NL/DE)

In het Nederlandse Nijmegen is Fruit Of The Original Sin in 2006 opgericht. Hoewel we het makkelijk alternatieve rockmuziek kunnen noemen, horen we elementen van grunge, shoegaze en zelfs een beetje industrial. Voor diegenen die de groep niet kennen maar de naam toch een belletje doet rinkelen, laat de groep weten dat ze geïnspireerd zijn door de film Elephantman.

Live zijn ze geladen en dynamisch, wat ervoor zorgt dat het hele publiek in een mum van tijd helemaal weg is. Met hun bijna tien jaar ervaring en twee meesterlijke releases is het een niet te missen kans om er zelf ook eens van te genieten. Zoals gewoonlijk wordt deze lekkernij gratis aangeboden! Neem alvast hier een voorproefje.

Dit dynamische optreden begint om 21u30, waarna we de avond afsluiten met een afterparty, met muziek verzorgd door DJ Bagge. Deze afterparty zal de nadruk leggen op de alternatieve industrial kantjes van metal.

Zet je ook op aanwezig op het facebookevent, en vergeet je lidkaart niet voor de kortingen op de drank in de kinky star.

Kinky Star Ghent, Belgium