Charnia (BE)

Charnia

Spijtig genoeg moest Marche Funèbre het laten afweten om de eerste mei bij ons te spelen, maar geen zorgen, eind dit jaar zien we ze terug! Intussentijd kunnen we genieten van Charnia, een experimenteel ensemble waar sludge, doom, ambient en zelfs noise niet aan ontsnappen. 

Al gedurende enkele jaren hebben deze jonge wolven al menig wenkbrauw opgetrokken met hun indrukwekkende live shows in de ondergrondse scene. Met durf en zelfzekerheid laten brengen ze iets tevoorschijn dat je nog nooit gehoord hebt. Gegarandeerd een heel intense luisterervaring.

Klein extraatje van groots belang!!! Na Charnia gaan we genieten van Bernd zelve aan de draaitafels! Bernd is uiteraard een goede naam voor een oprichter van GRIMM, maar als DJ naam laat het toch wat te wensen over. Daarom vragen we aan jullie, onze trouwe GRIMMERS om met de meest vunzige/marginale/gepaste DJ naam op de proppen te komen voor Bernd! Laat de fantasie maar los lopen, iets wat na een optreden zoals Charnia zonder problemen zou moeten lukken.

Check ook het facebookevent en vergeet je lidkaart niet voor onze promoties bij de Kinky Star!

Kinky Star Ghent, Belgium