De Redactie

Vragen voor of over onze redactie kan je hier stellen. Mensen die actief lid willen worden van onze steeds groeiende ploeg zijn steeds welkom.

Als je lid wil worden van onze redactie vragen we wel om actief lid te worden. We willen zo veel mogelijk onze website updaten met nieuws, reviews en andere. Mensen die maar tweemaal per jaar denken iets in te sturen zullen uiteraard minder terug krijgen van onze vereniging dan mensen die maandelijks of meer een bijdrage leveren.

Als je een foutje opmerkt mag je ons dat zeker laten weten. Constructieve kritiek is nog steeds de beste manier om te groeien. Een screenshot kan steeds bijgevoegd worden om duidelijker te maken waar het precies over gaat.

Wil je dat we een review schrijven over je event of je laatste release? Stuur het door en wij zullen het zeker bekijken. Als het past schrijft iemand van onze redactieleden er een artikel over dat ook op onze homepage verschijnt.

Voor allerlei andere vragen aan onze redactie ben je hier ook aan het juiste adres. Bijlagen zijn gelimiteerd tot .png .jpg .jpeg en .pdf bestanden!

File formats: png, jpg, jpeg, pdf