Party San 2015

Partysan

Een kijk op wat ons te wachten staat.

Voor de meesten ondertussen al wel gekende Party San heeft wederom een strakke bandlist geboekt. Voor zij die het nog niet kennen, Party San wordt soms wel het extreme-metal festival genoemd omdat ze een zware focus op death en black metal leggen. Het is relatief goedkoop in vergelijking met andere festivals maar weet toch grote namen op de affiche te plaatsen. Hoewel dat het festival al sinds 1996 onder de naam Endsommer-Festival, viert het dit jaar zijn tienjarig bestaan als Party San.

Het festival vind zich plaats in Obermehler, Duitsland. Je zou er in principe met het vliegtuig kunnen geraken aangezien het zich vlak naast de luchthaven bevindt, wat je een leuk zicht over het terrein zal bezorgen. Met de wagen doe je er ongeveer een zestal uur over, afhankelijk van jouw perceptie op ongelimiteerde snelheid op de Duitse snelwegen.

Dit jaar zijn de uitkijkers Behemoth, Rotting Christ, My Dying Bride, Primordial en zoveel meer. De volledige lijst namen kan je hier terug vinden. Het beloofd hun grootste editie ooit te worden van dit steeds groeiende maar toch nog gezellige festival. Bezoek alvast hun website en als je tickets wenst, rep je dan snel naar Cudgel voor ze uitverkocht zijn!

Hieronder kan je alvast de affiche bekijken, alsmede ook een review van Party San 2014 van Powermetal.de!

2015 festival party san