Metaldays 2016

Metaldays 2016Aankondigingen Metaldays 2016 in Tolmin, Slovenië: Dé metalvakantie.

Het festival is dus gelegen in Tolmin, aan de Sotocje, wat tussen de bergen ligt en waarlangs ook 2 Alpen-rivieren liggen: de Tolminka en Soča. Er zijn aan de Soča-rivier ook 2 stranden op het terrein zelf. 1 daarvan ligt op de camping, waar je je eigen drank en eten kunt meepakken en eigenlijk doen wat je wil. Met een bootje, luchtmatras of opblaasbeest kun je ook naar het andere strandje varen, wat op het eigenlijke festivalterrein ligt. Hier vind je ook een metalbar, met metalkaraoke en afterparties tot in de vroege uurtjes (inclusief strip-acts en vuurshows). Er is de mogelijkheid voor topless volleybal voor de dames en badminton in string voor de mannen. De hele dag door kun je hier op het strand liggen in de koude rivier, met de nodige drankjes en snacks, en een stevige portie metal op de achtergrond. Het uitzicht is alvast geweldig en de metalheads op opblaasdieren blijven een hilarisch zicht. Ook is er een kleine stroomversnelling waar je met je matras vanaf kunt varen. Naast deze rivieren ligt Tolmin ook nog eens ongeveer 65 kilometer van de kust van de Middellandse zee, om het vakantiegevoel nog eens te versterken.

Eerder werden al de volgende namen bekend gemaakt: Einherjer, Insomnium, Kreator, Serenity, Krisiun, Septicflesh en Varg.

Vandaag krijgen we deze affiche voorgeschoteld:

12208857 587803261357874 505502157662252005 n 

Het festival van 2016 zal waarschijnlijk uitverkopen, net als de afgelopen 2 edities, dus als je wil gaan: wees er snel bij!

Meer informatie vind je op de website en facebookpagina van Metaldays.

Tickets vind je op deze website.

Stay tuned voor onze preview van Metaldays, waar alle informatie over het festival nog eens op een rijtje wordt gezet.

 

Geschreven door: Ilse

festival metal event bands 2016 Tolmin Slovenië Slovenia lineup announcement